Behandelingen

Fysiotherapie Miriam Donders is gevestigd in Huissen en Rheden. Hier bieden we diverse fysiotherapie specialisaties en beweegprogramma’s. Als u lichamelijk niet in staat bent om naar de praktijk te komen, behandelen we u ook thuis. Dit doen we alleen zolang dat strikt noodzakelijk is. De mogelijkheden om u te behandelen zijn in de praktijk namelijk altijd vele malen beter dan bij u thuis.

Directe Toegang Fysiotherapie
Sinds 2006 bent u volledig vrij in de keuze van uw fysiopraktijk en heeft u geen verwijsbriefje nodig van uw arts, specialist of bedrijfsarts meer nodig. U kunt dus ook altijd rechtstreeks bij ons terecht. Het grote voordeel is dat u meteen bij de specialist zit die u na de screening ook direct kan helpen met het herstel. We onderhouden contact met uw huisarts zodat we beiden goed op de hoogte zijn van de relevante zaken over uw gezondheid.

Intakegesprek en behandelplan
Elke patiënt die voor het eerst bij Fysiotherapie Miriam Donders komt, krijgt een uitgebreid intakegesprek, ongeacht de aard van de klacht. Dit gesprek is enerzijds bedoeld om te achterhalen wat uw exacte klachten zijn en anderzijds als kennismaking met onze praktijk.

De meest efficiënte zorg voor u als patiënt staat voorop, zodat u zo spoedig mogelijk weer de dingen kunt doen die u wilt. Het is heel goed mogelijk dat u dan het beste geholpen bent met een behandelplan waarin verschillende specialisaties zijn opgenomen. In dat geval wordt u vaak ook door meerdere specialisten begeleid. Als team staan we voor u klaar.

Lees meer