bg
schuifblok
Afspraak maken Maak een afspraak met uw fysiotherapeut Stel uw vraag Stel uw vraag online aan de fysiotherapeut Bel mij terug Wij bellen u graag terug om u te helpen

Sportspreekuur

Vanaf september 2015 beschikbaar Sportspreekuur!!

Bedrijft u net als veel andere bewoners in Huissen-Angeren sport? Een gezonde en vaak plezierige activiteit die wij graag stimuleren. Helaas gaat sporten ook gepaard met blessures. Hulp bij herstel in Medisch Centrum Loovelden 

Hebt u bij het sporten een blessure opgelopen? Wij bieden u een gezamenlijk spreekuur aan door huisarts en sportfysiotherapeut. Beiden hebben specifieke expertise op het gebied van sportblessures. Deze manier van samenwerking is uniek in Huissen.

Wilt u een afspraak maken voor het sportspreekuur?

Om u aan te melden voor dit sportspreekuur kunt u dit doorgeven aan de praktijkassistente of een email sturen naar info@blespoels.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Het sportspreekuur vindt eenmaal per 2 weken plaats op de donderdagochtend van 08.00 – 09.00 uur in Medisch Centrum Loovelden, locatie huisartsenpraktijk Bles en Poels. 

 Ons sportspreekuurteam:

  • Patrick Schumaker, sportfysiotherapeut NVFS, MSc(fysiotherapiepraktijk Miriam Donders)
  • Carla Bles, huisarts en fysiotherapeut n.p.