bg
Infopagina's
Afspraak maken Maak een afspraak met uw fysiotherapeut Stel uw vraag Stel uw vraag online aan de fysiotherapeut Bel mij terug Wij bellen u graag terug om u te helpen

Onze praktijk

Fysiotherapie Miriam Donders is een vooruitstrevende fysiotherapiepraktijk. Dat merkt u vanaf het eerste moment van kennismaking tot aan het hopelijk spoedige afscheid. Want we realiseren ons terdege dat een fysiotherapeut voor u meer noodzaak dan liefhebberij is. Daarom maken we uw bezoek aan onze praktijk zo prettig, maar tegelijk ook zo kort mogelijk.

Samen werken aan uw herstel

Werken aan uw gezondheid; dat doen we samen. Samen met het complete team van specialisten, maar ook samen met u.

Voor de beste zorg en het snelste herstel heeft u vaak baat bij een behandelplan met verschillende specialismen. Daarom bent u bij Fysiotherapie Miriam Donders niet onder behandeling bij één specialist, maar bij het volledige team. Elk teamlid is volledig op de hoogte van uw situatie en samen bespreken we uw situatie. Daar waar nodig verwijzen we u intern door voor een vervolgbehandeling.

Samen werken aan uw herstel; dat geldt ook voor uzelf. Het is tenslotte úw lichaam. We stellen samen concrete en haalbare doelen op en werken daar naar toe. Die doelen zijn heel persoonlijk. Voor de een is dat de marathon lopen, voor de ander is zelfstandig boodschappen kunnen doen al een mijlpaal. We maken afspraken wat u naast uw bezoek aan de praktijk zelf doet om uw herstel te bevorderen. Zo verkorten we uw behandeling en werken we samen aan doelmatige zorg.

Zorg in de breedste zin van het woord

Onze zorg gaat verder dan alleen fysiotherapie. We doen er alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Sfeer speelt daarbij een hele belangrijke rol. In onze praktijk voelt u zich welkom. Met altijd een kopje koffie voor u en uw begeleider, een speelhoek voor de kinderen en een comfortabele wachtruimte en behandelkamer. Onze oefenruimten zijn ruim van opzet en voorzien van moderne fitnessapparaten.

Naast de zorg voor uw lichamelijke klachten nemen we ook de tijd voor om uw persoonlijke situatie te bespreken. Uw herstel verloopt namelijk sneller als u lekker in uw vel zit. Als uw lichaam u in de steek laat, zal dat niet altijd even eenvoudig zijn. Daarom hebben we ook veel aandacht voor uw verhaal en zullen u binnen onze eigen mogelijkheden helpen om uw situatie te verbeteren. Ook als we zien dat u behoefte heeft aan extra begeleiding die wij als fysiotherapeuten niet kunnen bieden, zullen we dat met u bespreken en verwijzen naar een specialist.