bg
Actueel
Afspraak maken Maak een afspraak met uw fysiotherapeut Stel uw vraag Stel uw vraag online aan de fysiotherapeut Bel mij terug Wij bellen u graag terug om u te helpen

Nieuwsberichten van de praktijk

Nina Kladakis toegetreden tot het medisch centrum Rheden

4 mei 2015

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Nina Kladakis en ik ben diëtist van diëtistenpraktijk Igía. Iedere woensdag houd ik met veel plezier spreekuur binnen fysiotherapie Miriam Donders.

U kunt bij mij terecht voor voedingsadviezen bij overgewicht, diabetes mellitus, een hoog cholesterol, een hoge bloeddruk, maag-/darmklachten, ondergewicht en ondervoeding. Ook (top)sporters kan ik naar hun doel begeleiden omdat ik gecertificeerd sportdiëtist ben.

Het is mijn missie om door middel van voedings- en leefstijladviezen uw gezondheid te bevorderen. Hiernaast vind ik het minstens zo belangrijk dat u zich bij mij gehoord en begrepen voelt.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met mij op via info@dietistenpraktijk-igia.nl of 0640193169.

Heel graag tot ziens!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Miriam Donders behaalt wederom het Topzorg en PlusPraktijkpredicaat

30 augustus 2013

Fysiotherapie Miriam Donders heeft de prestigieuze status van Topzorg en PlusPraktijk weten te behouden. Daarmee horen we bij een select gezelschap, want slechts enkele fysiotherapiepraktijken in Nederland mogen deze kwaliteitskeurmerken dragen.

Zorgverzekeraars Menzis, Achmea, cz, Ohra, Deltalloyd en de Friesland hanteren deze keurmerken om aan te geven welke fysiotherapiepraktijken tot de top behoren. Dit zijn praktijken die niet alleen continu investeren in kwaliteit van de praktijk, maar ook in het verbeteren van de fysiotherapeutische zorg in Nederland.

Om de status van Topzorg- en PlusPraktijk te behouden moet een praktijk aan de allerhoogste eisen voldoen. Ten opzichte van de audit van twee jaar geleden zijn deze eisen zelfs flink aangescherpt. Dit betekent dat onze praktijk zich verder heeft ontwikkeld en verbeterd. Daar hebben we met het hele team heel hard aan gewerkt en zijn dus zeer trots op het behaalde resultaat.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Miriam Donders krijgt Topzorg Predicaat van Menzis

31 oktober 2011

Zorgverzekeraar Menzis heeft Miriam Donders het TopZorg predicaat toegekend. Menzis kent het predicaat TopZorg toe aan praktijken die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit van zorg, service en informatie voor de patiënt. Tijdens een feestelijke bijeenkomst maandag 31 oktober jl., overhandigde Bas Leerink, lid van de Raad van Bestuur Menzis, het predicaat Topzorg aan de aanwezige fysiotherapeuten. Het TopZorg predicaat bestaat al voor een negental behandelingen in ziekenhuizen. Nu breidt Menzis dit uit met fysiotherapie.

TopZorg fysiotherapie
Door eisen te stellen probeert Menzis de kans op een goed verloop van de behandeling en herstel zo groot mogelijk te maken voor de verzekerde.

Slechts 140 fysiotherapiepraktijken in Nederland die voldoen aan hoogste eisen op het gebied van korte wachttijden, medische kwaliteit en patiëntinformatie krijgen het TopZorg predicaat. De eisen zijn onder meer gebaseerd op de officiële richtlijnen van de Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en op wensen van diverse patiëntenverenigingen. Een onafhankelijk bureau toetst elke twee jaar of de praktijken voldoen aan de eisen.

Menzis Businessclub
Samen met andere TopZorg fysiotherapiepraktijken is Miriam Donders tevens uitgenodigd om deel te nemen aan de Menzis Businessclub. Dit is een innoverend en ondernemend netwerk van zorgaanbieders die een mening hebben over de gezondheidzorg en die er samen met Menzis de schouders onder willen zetten. Menzis gaat de dialoog met hen aan, niet alleen om hen invloed te geven op het zorginkoopbeleid, maar ook om van gedachten te wisselen over ontwikkelingen in de zorg. Denk daarbij aan de mogelijkheden van E-health of het stimuleren van zelfmanagement en klantsturing. Ook het stimuleren van een transparante, effectieve en effectieve zorg behoort tot de uitgangspunten. De actuele discussie over stijgende kosten in de gezondheidszorg vraagt om nieuwe en wellicht onorthodoxe oplossingen. Bundeling van inventieve ideeën vanuit het veld van de ondernemende zorgaanbieders vergroot de kans op het ontwikkelingen van betaalbare oplossingen voor de toekomstige zorg.