bg
fitheidsscan
Afspraak maken Maak een afspraak met uw fysiotherapeut Stel uw vraag Stel uw vraag online aan de fysiotherapeut Bel mij terug Wij bellen u graag terug om u te helpen

Gezond Onderweg - GO!

Bij GO! helpen we jeugd (0 t/m 18 jaar) uit heel Lingewaard een gezondere en actievere leefstijl eigen te maken om zo een gezond gewicht te bereiken en vast te houden. Daarvoor trekken we twee jaar uit. In die tijd kom je meerdere keren samen met een kindergezondheidscoach. Samen praten jullie over wat er dwars zit, waarover je je niet lekker voelt. Zij kan je op allerlei gebieden helpen. Bijvoorbeeld door te praten en door tips te geven over bewegen, eten en ontspannen. Of door je in contact te brengen met andere partijen (diëtist, fysiotherapeut, sportverenigingen, maatschappelijk werk etc.). Samen met de kindergezondheidscoach kijk je naar wat voor jou haalbaar is om te veranderen op het gebied van bewegen, eten en ontspannen.

Naast het programma voor kinderen gaat een programmagroep met daarin professionals uit diverse netwerken (o.a. zorg, onderwijs, sport) met elkaar in gesprek om de gezonde leefstijl voor jeugd te onder de aandacht te brengen in Lingewaard. 

Bemmel/Haalderen/Gendt/Doornenburg:
- Kindergezondheidscoach: Joyce Degen, joycedegen@go-nl.nl06-48783068 
- Coördinator: Quint van de Ven: swl@go-nl.nl, 06-13966536
- Coördinator: Roelie de Bruijn: roelie@go-nl.nl 

Huissen/Angeren: 
- Kindergezondheidscoach: Joke Wieleman, joke@go-nl.nl, 06-44210847
- Coördinator: Quint van de Ven: swl@go-nl.nl, 06-13966536
- Coördinator: Miriam Donders, miriandonders@go-nl.nl