bg
schuifblok
Afspraak maken Maak een afspraak met uw fysiotherapeut Stel uw vraag Stel uw vraag online aan de fysiotherapeut Bel mij terug Wij bellen u graag terug om u te helpen

Update woensdag 5 juni

SLECHT WEER!

En niet alleen in Rheden en omgeving

Ons mooie vak is in slecht weer terecht gekomen. 
Nu is er een gezegde " slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel", daar denken we veel aan als we onze actiedag aan het voorbereiden zijn. 
Nu is het niet onze stijl om een klaagrede te houden over wat er allemaal mis is. Vandaag maken we een uitzondering. We willen graag benoemen aan welke weersomstandigheden we met elkaar zijn blootgesteld. We hopen zo veel mensen te motiveren om passende beschermende maatregelen te nemen tegen deze barre omstandigheden. Onze weersomstandigheden duidelijk maken aan 'de weergoden' (tweedekamer leden en fractievoorzitters) is een belangrijke stap in de richting. We vragen om erkenning van onze problemen en ondersteuning en facilitering bij het oplossen daarvan. Uiteindelijk willen we werken aan werkplezier en de mogelijkheid om optimale zorg te kunnen blijven leveren aan onze patiënten. We hopen dat velen met ons 3 juli naar Den Haag gaan komen. 
Het weerbericht voor de maand juni t/m december 2019:

Zeer veel administratieve STORMEN ???? verwacht met een hoge kracht. Dit wordt regelmatig afgewisseld door BUIEN ? met afgekeurde machtigingen en verwijzingen. Om het een en ander nog meer te laten DONDEREN ?, krijgen we regelmatig te dealen met een oneerlijke machtspositie van zorgverzekeraars. 
Het niet effectief benutten van de fysiotherapie is een gemiste kans bij de juiste regenkleding op de juiste plek. Het geeft ook een kans op HAGELBUIEN, waarbij samenwerking in regio's dreigen onder te SNEEUWEN ????
Weerkaart Nederland toont aan dat onze patiënten tevreden zijn over de zorg die ze krijgen, maar we voorspellen dichte MIST???? in de betrouwbaarheid van die data. 
Een TORNADO ???? aan kwaliteitseisen en bewijsdrift sluiten we de komende tijd niet uit. 
Voor hooikoorts- en andere allergiepatienten geven we een waarschuwing: kijk de komende tijd niet naar de u geboden tarieven. We sluiten ernstige ziekteverschijnselen dan niet uit. 
LAWINEGEVAAR lvoor praktijken en personeel, zij worden uitgehold door deze tarieven en kunnen nauwelijks innoveren en investeren. 
Tot slot wordt er de komende tijd een HOGEDRUKGEBIED verwacht rond onze diagnosecodering. Dit maakt een botsing met het BI-LAGEDRUKGEBIED onvermijdelijk. We voorspellen dus flinke ONWEERSBUIEN ?.
Ik wil u ook attenderen op een zeer bijzonder ''s zomers verschijnsel: VORST ?. De VORST zit al 14 jaar op onze vergoedingen. Deze zijn echt bevroren. Dit baart ons veel zorgen.

De Actiegroep Fysiotherapie wil de misthoorn blijven loeien en zowel de weergoden als het KNGF blijven attenderen op het naleven van de bestuurlijke afspraken. 
De Actiegroep Fysiotherapie heeft de angst dat deze bestuurlijke afspraken in een WINDSTIL gebied terecht gaat komen.

We hopen dat u dit weerbericht serieus ter harte neemt en zich met beschermende attributen omhuld.
Voor steun, hulp en bijstand:

Woensdag 3 juli 9 uur koekamp Den Haag (CS)

We rekenen op uw komst!

Team Fysiotherapie Miriam Donders

Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten