bg
schuifblok
Afspraak maken Maak een afspraak met uw fysiotherapeut Stel uw vraag Stel uw vraag online aan de fysiotherapeut Bel mij terug Wij bellen u graag terug om u te helpen

17 juni 2019

PERSBERICHT

Fysiotherapie Miriam Donders opent praktijkruimte in Rhederhof

Vanaf juli aanstaande opent Fysiotherapie Miriam Donders een extra praktijkruimte in Rheden. De praktijk is gevestigd in Rheden en Huissen. In Rheden is de praktijk momenteel gehuisvest in het Medisch Centrum Rheden. Vanaf juli opent zij een extra praktijkruimte in het souterrain van Rhederhof, één van de woon-zorglocaties van Attent Zorg en Behandeling.

Positieve gezondheid en eigen regie
Tussen de behandeldienst van Attent Zorg en Behandeling en Fysiotherapie Miriam Donders is een samenwerking overeengekomen vanuit een gezamenlijke visie op het gebied van positieve gezondheid. De eigen regie van cliënt en patiënt staat hierbij centraal. Dit maakt dat de therapeut vooral een coachende rol vervult. Goede informatievoorziening, advisering en controle is daarbij van groot belang en maakt dat cliënten en patiënten ook daadwerkelijk de gelegenheid krijgen om zelf de regie (weer) te pakken.

Wil Zajdenband, directeur Zorg en behandeling binnen Attent Zorg en Behandeling: ‘We zijn content met de komst van Fysiotherapie Miriam Donders, omdat onze behandeldienst met fysiotherapeuten ook binnen Rhederhof gebruik kunnen maken van een goede toegeruste praktijkruimte. De visie van de praktijk van Miriam Donders en de behandeldienst van Attent Zorg en Behandeling vullen elkaar goed aan. Deze huisvesting zorgt er tevens voor, door de komst van bezoekers aan de praktijk, dat Rhederhof nog levendiger wordt voor de bewoners.

Miriam Donders van Fysiotherapie Miriam Donders: ’De verhuizing naar Rhederhof geeft, voor de cliënten en patiënten van Fysiotherapie Miriam Donders, een mooie ruimte die voldoet aan de eisen van het huidige zorglandschap én Rhederhof zal er zo een nieuwe populatie bij krijgen, Jong en Oud komen samen op een plek!’

Feestelijke opening
Eind augustus vindt er een feestelijke opening plaats. Omwonenden en geïnteresseerden worden hiervoor, te zijner tijd, van harte uitgenodigd.